Doelstellingen

DOELSTELLINGEN MOUNTAINBIKESCHOOL NOORDERKEMPEN vzw


Sinds de start in 2011 van de Mountainbikeschool Noorderkempen hebben al veel kinderen en jongeren met veel enthousiasme deelgenomen aan de woensdaglessen en onze MTB kampen. We streven hierbij naar een goede balans tussen het opdoen van kennis en gezellig en sociaal bezig zijn.

Ook al lijkt mountainbike individueel, het is een ‘team’ waar jij ook bij hoort. Er wordt dan ook op jouw inzet en sportiviteit gerekend. 

Ook de hulp van de lesgevers/begeleiders en (groot)ouders wordt op prijs gesteld. Zonder deze hulp zou het niet mogelijk zijn om elke les te laten plaatsvinden.

Al onze groepen, van geel tot zwart, worden door een enthousiaste groep trainers/begeleiders geleid.  Als je kan fietsen en je hebt een mountainbike en een helm kan je deelnemen aan de lessen kan vanaf 6 jaar. Ieder jaar zijn er 2 lessenreeksen van 12 lessen. De eerste reeks start in januari, de tweede in september. Buiten de lessenreeksen kan er ook steeds deelgenomen worden aan wedstrijden met of zonder wedstrijdvergunning. Geïnteresseerd, dan kan je je op onze pagina " Lid worden " inschrijven. Er zal dan zo snel als mogelijk contact worden opgenomen.